Ciutadans.-  Si alguna cosa té la nostra alcaldessa són bones paraules: Anem a reindustrialitzar Algemesí (El Mundo, 2016), Impulsarem la dinamització econòmica (Las Provincias, 2017), però Algemesí no necessita bones paraules sinó FETS i la realitat és que les nostres empreses cada dia tenen més dificultats per obrir la persiana. Què farem nosaltres quan governem? Sens dubte, canviar les coses:

– Exigirem a les institucions pertinents la creació d’infraestructures que milloren la comunicació dels nostres polígons.

– Fomentarem de la venda online dels comerços locals. Crearem una App per a que els nostres comerços venguen en línia i espais web on poder vendre els productes a més gran escala. També els formarem per aprendre a utilitzar el comerç online, etc.

– Recolzarem especialment als autònoms del nostre poble. Entenem que són el motor de moltes famílies d’Algemesí.

– Posada en marxa de ALGEMESINNOVA, un programa que finançarà projectes innovadors d’empreses d’Algemesí que ajudaran a millorar el nostre poble. Aconseguint, d’una banda millorar la vida dels algemesinencs i de l’altra impulsar economia local.

– Fomentarem el turisme com a motor d’activació professional al poble. Tenim un potencial que està poc “explotat”. Allotjament (rural i urbà), gastronomia o naturalesa són territoris encara per explotar.

– Millora en el servei de recollida de residus. Ens comprometem a netejar eficientment, no solament el casc urbà, sinó també els polígons industrials, perquè també representen la imatge d’Algemesí.

Baixarem els impostos de caràcter municipal, perquè sabem que es pot fer el mateix per menys. Simplement, cal ser més eficients amb els recursos de què disposem.

– Crearem una regidoria per a la gestió de fons estatals i europeus que ens reportaran més ingressos i així dotarem de nous serveis sense que això supose una major despesa.

En definitiva, anem a tornar a Algemesí la IL·LUSIÓ. És el moment de l’ACCIÓ. ANEM a fer el que diem per a en quatre anys poder dir als Ciutadans el que HEM FET!