Una vegada més no està a l’altura del càrrec institucional que té i utilitza la institució en benefici seu i del psoe. ens assabentem per twitter de la visita quan ja ha passat.
El poc sentit de la responsabilitat i del càrrec que té l’actual alcaldessa d’Algemesí ratlla ja límits insospitats. Al fet d’haver utilitzat en altres ocasions els canals institucionals de l’ajuntament per a llençar crítiques contra nosaltres o el PP, quan eixes crítiques devien canalitzar-se via partit, ara cal sumar que ha passat olímpicament d’informar-nos d’una visita institucional del Diputat Provincial de Carreteres. Aquest Diputat Provincial, Pablo Seguí, ha anunciat aquest matí a les 10 través del twitter que venia a visitar les obres d’asfaltat de la CV-525. Posteriorment l’alcaldessa ha posat també una piulada amb diverses fotos de la visita.
El que resulta més curiós de tot és que no han tingut temps ni la delicadesa d’informar-nos com a autoritats locals que som que anava a produir-se aquesta visita institucional, però sí que han tingut temps d’avisar a la TV local per a que anara a gravar in situ una entrevista al Diputat Provincial. Queda clar que la visita era merament propagandístic. Difícilment cap regidor de M+S ALGEMESÍ hagués pogut anar, però ni es poden perdre les formes així, ni es pot tampoc menysprear a la resta de corporació. Regidors i regidores som tots i totes, i quan es tracta de qualsevol visita institucional tradicionalment sempre se’ns ha avisat pel simple fet que és això el que pertoca.
Desconeixem si han avisat al PP, però el que és a nosaltres no se’ns ha avisat de cap manera. Que ens assabentem d’una visita institucional a través d’una piulada de l’alcaldessa, una vegada ja ha tingut lloc, demostra clarament com el PSOE utilitza la institució municipal partidistament en benefici propi. Aquesta visita sols tenia un sentit propagandístic i possiblement ha estat una visita improvisada d’última hora per a major glòria i honor dels dos protagonistes. De fet en l’agenda institucional que se’ns envià el dilluns no figurava per a hui ni per a qualsevol altre dia aquesta visita, visita que hagués figurat si no s’hagués improvisat. Bastava simplement amb haver enviat un correu o un whatsapp de deferència anit per a informar que anava a produir-se la visita. Però no estan a l’altura de la responsabilitat encomanada ni per a fer això.
Lamentar el constant menyspreu institucional amb que se’ns obsequia des de l’alcaldia, lamentar que se’ns oculte informació de protocol i que s’utilitze la institució amb fins partidistes. No entenem com la senyora alcaldessa indica que el PSOE duu bé les seues regidories quan la realitat demostra tot el contrari. Menys mal que la pròpia alcaldessa és la regidora de Transparència! Podria predicar amb l’exemple.
Font: Més Algemesí