policia local algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa documentació parla de llocs inexistents, altres existents no descrits i conté informació contradictòria. Pretenen baixar el complement específic d’uns per pujar a altres. Busquen beneficiar tan sols un col·lectiu concret.

M+S ALGEMESÍ té clar que cal fer una Relació de Llocs de Treball (RLT) a l’ajuntament, però això no vol dir que ens deixem utilitzar per a dividir i enfrontar a la plantilla. I és que una cosa és realitzar primer la descripció dels llocs i després adequar poc a poc el Complements Específics (CE) dels més baixos, i un altra ben diferent és que l’equip de govern utilitze la RLT per fer el que li vinga en gana.

Ja en el mes de juliol la pròpia alcaldessa tingué la gosadia d’enviar-nos una documentació de treball suposadament definitiva que ella no s’havia ni llegit, perquè, d’haver-ho fet, no l’hagués enviat donat que contenia errors detectables a simple vista, En el document més extens, el de Descriptors dels Llocs de Treball, existien llocs de treball que no estaven recollits. Els llocs d’educador social, psicòleg-pedagog o algun oficial de 1a, no estan descrits. Per contra hi havia llocs descrits que no existeixen en l’organigrama. Hi havia també algun cap de servei que suposadament no té personal al seu càrrec. Trobàrem també llocs de treball que en un document se li exigia Grau, i en altre Grau més Màster. Fins una sèrie de 40 errors o incorreccions existien que feien que la documentació, enviada com a definitiva, fos invàlida.

El més paradoxal és que es quantificava el CE d’acord amb unes tabulacions que suposadament reflectien l’indicat als Descriptors. El que resultava sospitós és que llocs que no tenien descriptors hagueren estat tabulats i quantificats “objectivament”. Això era impossible, però allí els teníem, quantificats no se sap en base a què.

Davant aquella presa de pèl M+S ALGEMESÍ envià un correu indicant que allò no era seriós i que no participaríem en tal impostura Aquella reunió no tenia sentit, com tampoc que ens proposaren baixar el CE a uns treballadors per a augmentar a altres. Fins i tot el govern ara ens proposava baixar el CE de llocs de treball que en desembre proposava pujar. El regidor de Personal i l’Alcaldessa busquen enfrontar a uns treballadors contra altres i, òbviament, nosaltres no entrem en eixe joc pervers. És evident que, tal i com s’ha anat fent aquesta legislatura, cal equilibrar a l’alça el CE d’aquells treballadors que el tenen per baix del que correspon, però no es pot fer a costa de baixar-lo a altres treballadors i més quan els criteris que s’utilitzen per a eixa quantificació no els tenim gens clar.

Però la inoperància del govern és tal que ens convoquen de nou a una reunió per a discutir exactament el mateix document amb els mateixos 40 errors. No han corregit cap. Passen completament de fer la seua feina. I no contents amb això, ens envien ara una nova proposta de CE que contempla sols la millora del CE d’un únic col·lectiu de la plantilla, la policia. Per art de màgia augmenten 60.000€ anuals destinats sols a millorar la massa salarial d’aquesta part de la plantilla oblidant-se de l’altra, Estableixen així dues vares de mesurar la plantilla, aspecte que com a partit no podem ni plantejar-nos. De fet, en cap document expliquen d’on ix eixe increment, sinó que l’oculten i dissimulen, i sols si u fa els càlculs per sí mateix es poden detectar.

Sols pretenen donar compliment a la promesa personal de regidor i alcaldessa d’incrementar 1200€ anuals a la policia i que generà la protesta i el malestar de la resta de plantilla. Ho intentaren a través del complement de productivitat, cosa que denunciàrem públicament per il·legal. Ara ho intenten per aquesta via, però això té un preu: desestabilitzar la plantilla. La seua intenció és dur el tema a plenari, però ja saben que no tenen el nostre suport i que nosaltres donem aquest tema per tancat aquesta legislatura. A la pròxima ja parlarem.

Més Algemesí