Amb aquest canvi iniciem un nou camí que aposta per les renovacions, i que permetrà encarar amb més força aquesta segona part de la legislatura.
Una de les conviccions del partit des de la seua fundació ha sigut vetllar per la participació a tots els nivells. Dels algemesinencs en les decisions que els afecten, i dels simpatitzants i membres del partit mitjançant les assemblees i reunions obertes. Aquesta aposta per la obertura la volem també aplicar al grup municipal.. A això cal sumar l’alt nivell d’exigència que sempre volen mantenir els regidors amb el seu treball, i que de vegades per motius personals és difícil complir.
És per això que el regidor de Àlfons Sànchez cedirà el relleu a Alfredo Rosa, persona molt activa i coneguda en el teixit associatiu d’Algemesí. Àlfons presentarà demà divendres la seua renúncia de regidor, sent el plenari de la setmana que ve el seu darrer plenari.
Àlfons Sánchez aprofita aquesta ocasió per «agrair al partit i als votants la confiança depositada en mi i expressar l’orgull que ha suposat poder representar una forma distinta d’entendre la política. Ha estat un honor«. Explica que «per motius personals m’he vist obligat a estar cada vegada més temps fora del poble, i de cap manera voldria que això afectara al nivell de treball del Grup Municipal. És per això que estic convençut que qualsevol membre de la llista que no tinga aquesta limitació podria fer una tasca millor. No voldria convertir-me en un obstacle per al desenvolupament del treball dins l’Ajuntament.”
El regidor recorda que “el tema del relleu en els regidors, que permet que més membres del partit tingueren una formació adequada de cara a futures convocatòries, ja l’havíem parlat en algun moment. Així doncs donant-se aquestes dues circumstàncies he pensat que ara, a meitat de legislatura era el moment, tant personal com institucional, per fer el relleu.». Àlfons va comunicar en la darrera Comissió Informativa d’ahir aquest relleu a la resta de grups de l’ajuntament.
Per la seua banda el futur regidor Alfredo Rosa ha declarat que «en M+S ALGEMESÍ sempre hem cregut en les persones per la heterogeneïtat del projecte. Com a equip som conscients que ningú es imprescindible però al mateix temps ho som tots junts. Quan en 2015 em vaig quedar a les portes de ser regidor, vaig sentir que havíeu dipositat la vostra confiança en mi també. Ara el nostre company deixa de ser regidor i em dóna eixe relleu que gustosament accepte.»
Alfredo Rosa, membre fundador del partit igual que el regidor q’ix, accepta la nova responsabilitat dintre del partit amb il·lusió: «en primer lloc, i parle en nom de tot el partit, vull agrair-li públicament la tasca realitzada, i en segon lloc dir-vos que afronte amb la mateixa il·lusió que el primer dia que em vaig sumar a aquest projecte, substituir a Àlfons en el càrrec, amb tota la responsabilitat que això comporta. Juntament amb els meus companys duré endavant la tasca encomanada amb valentia i treball, la mateixa que començaren en 2011 els dos primers regidors i que des de 2015 desenvolupen quatre«.
Des de M M+S ALGEMESÍ agraïm a Àlfons aquests dos anys de treball i agraïm igualment que continue amb les responsabilitats orgàniques que té encomanades. Igualment agraïm també a Alfredo que passe a primera fila per tal de fer possible un Algemesí per a les persones. Aquest canvi serà positiu pels implicats i pel projecte polític de M+S ALGEMESÍ. De fet en els propers mesos valorarem els resultats d’aquest relleu per tal de veure com continuar exercint eixe compromís de renovació continu que volem que siga un tret característic del nostre projecte polític. Acomodar-se als càrrecs i a les situacions no entra en els nostres plans.
Font: Més Algemesí