La Banda Simfònica oferirà el concert de la Nit del Retorn 2020 a través de les seues xarxes socials i BercaTV.

Concert de la Nit del Retorn celebrat a la plaça salut naval

Concert de la Nit del Retorn celebrat a la plaça. SALUT NAVAL

Eva Tortajada.-  L’agrupació local porta dos mesos preparant el tradicional concert que no es podrà celebrar de la forma habitual, amb públic i a la plaça Major, però l’Ajuntament de la Ciutat ha donat el vist i plau a la nostra proposta per fer arribar el concert a tot el poble. La Banda enregistrarà el concert a porta tancada al Centre Polivalent i tot Algemesí podrà gaudir del concert de la Nit del Retorn a través de la seua retransmissió als canals del Facebook i YouTube de la Societat Musical i la televisió local BercaTV.

Amb aquesta iniciativa es pretén mostrar el treball que la Banda Simfònica d’Algemesí, baix la batuta del seu director Alberto Ferrer, porta realitzant durant els mesos d’estiu i, com no, portar un trosset de festes a totes les cases d’Algemesí en un any molt trist en el que la Covid ens deixa sense celebracions.

A més, comptarem amb una presentació de luxe; com si d’un programa de televisió es tractara, tindrem el nostre amic Edu Roig com a encarregat de conduir l’acte. Pel que fa a les obres a interpretar, el concert comptarà amb un repertori fresc i variat amb les composicions preferides pels músics de la Banda, com per exemple el Danzón nº2, El Camino Real, Mar i Bel i un arranjament de la conegudíssima Bohemian Rhapsody. Cal destacar l’estrena a Algemesí de l’obra “Al.legoria a la Muixeranga” del compositor de Canals David Penadés-Fasanar, que ve a engrossir la literatura musical inspirada en les nostres festes.

D’altra banda, el tradicional Concert de Pasdobles que estava previst per al dissabte 26 de setembre, queda en l’aire pendent de l’evolució de la pandèmia a Algemesí i l’acord que la Societat Musical puga arribar amb l’Ajuntament de la ciutat.