musics sense fronteres la veu d'algemesíL’agrupació de la Societat Musical d’Algemesí ha représ la seua activitat durant les vacances de Nadal visitant diferents entitats locals i de la veïna població d’Alzira que es dediquen a la cura d’ancians i malalts.
Aprofitant aquestes dades senyalades, Músics Sense Fronteres ha portat alegria i música als nostres majors realitzant una visita a les residències d’ancians d’Algemesí i municipal d’Alzira així com al Centre de Malalts d’Alzheimer de la nostra ciutat. Els músics més solidaris han interpretat un repertori compost per pasdobles i nadales que han omplit de bon ambient els nomenats centres fent passar una agradable estona a usuaris i treballadors.
Músics Sense Fronteres porta a terme la seua labor solidària des de fa quasi 15 anys, participant a diferents actes solidaris i visitant persones que necessiten la seua companyia. La iniciativa va tindre molt bona acollida des del principi i cada vegada són més els músics que participen, tant d’Algemesí com d’altres poblacions veïnes. D’altra banda, cal remarcar que des de l’agrupació estan preparant-se nous projectes solidaris que portaran la seua música a altres àmbits de la nostra societat que també ho necessiten, sense abandonar la línia de treball que ve seguint-se des de fa anys.