Musiescola Un món de música i valors”ATRESMEDIA CEIP Verge de Pilar d’Algemesí Grans Profes, Grans Iniciatives’ l'IES Sant Miquel  de Tavernes de Valldigna Un grup d’experts en educació han triat el projecte guanyador de cadascuna de les cinc categories que conformen la 4ª edició dels Premis ‘Grans Profes, Grans Iniciatives’, una convocatòria de la Fundació ATRESMEDIA, en col·laboració amb SAMSUNG, que reconeix els millors projectes impulsats per professors i centres educatius duts a terme durant el curs 2016-2017
Entre els projectes desenvolupats triats com a guanyadors de cada categoria, en la de Grans iniciatives en valors ha sigut premiada ‘Musiescola. Un món de música i valors’, un projecte de l’IES Sant Miquel  de Tavernes de Valldigna que proposa la difusió i aprenentatge de la música, obert a la col·laboració entre centres educatius i orientat a estimular el desenvolupament integral de la personalitat i el treball en valors a través de la música per a xiquets de 1 a 2 anys. Van participar més d’1.000 alumnes i 100 professors en 20 centres, entre els quals va estar el CEIP Verge de Pilar del Carrascalet d’Algemesí, que va estar el dimarts 9 de maig en diverses actuacions de percussió corporal, macrobatucades, escenes musicals i el musical «Un món de músiques i valors». A més, van fer tallers de danses del món, batucada, una mascletada musical i una cercavila per la localitat amb variades agrupacions instrumentals en què va participar tot l’alumnat i professorat assistent.
Esta experiència va nàixer fa uns cursos arran de la iniciativa d’alguns mestres de música per a dur a terme una jornada de convivència musical escolar, per primera vegada participa un centre d’Algemesí.
Els centres participants pretenen fer un treball divulgatiu, obrint almenys un dia les portes de l’escola i presentant activitats artístiques i musicals a tota la comunitat educativa. Es vol donar a conèixer la faena de les aules i recalcar la importància de la música i l’educació musical.
El jurat de ATRESMEDIA ha valorat molt positivament l’impacte assolit gràcies a la participació de diferents centres en la regió en un projecte de difusió de la música associat també a la difusió de valors, i per la qualitat i varietat de continguts musicals.