joves per algemesi-eupv-esquerra unida-marc vendrell-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’organització política integra a Joves d’Esquerra Unida i a independents, i abordarà temes com l’oci nocturn, la formació, el treball i l’esport dels joves algemesinencs i aportarà propostes de millora.

 
Joves per Algemesí naix el divendres 14 de setembre en la I Assemblea Fundadora que integrava a joves de diferents sensibilitats polítiques, entre elles la secció juvenil d’Esquerra Unida (Joves d’Esquerra Unida) i altres joves independents. Durant la reunió, la nova plataforma ha decidit per consens la seua fulla de ruta i els responsables de cadascuna de les àrees de treball.
 

Oci, esport, formació, treball i relleu generacional

Joves per Algemesí centrarà els seus esforços en cinc pilars que consideren essencials per als joves algemesinencs. Segons apunten des de la plataforma, “la gent jove necessita alternatives d’oci i sobretot potenciar l’oci nocturn però sense trencar la convivència amb els veïns”. Per això apunten que “treballarem per presentar propostes de millora que puguen progressar en este sentit”.

Respecte de l’esport senyalen la rellevància d’impulsar l’esport saludable: “Algemesí és un poble que ha esdevingut esportiu. És necessari promocionar els nostres esportistes amb premis i amb reconeixement institucional”; mentre que en l’àmbit de la formació demanen més cursos d’idiomes i horaris més flexibles per als joves d’Algemesí, així com l’ampliació de l’horari de l’aula d’estudi.

Sobre el treball han destacat la millora que ha viscut Algemesí respecte a l’anterior etapa del Partit Popular, però han promès esforçar-se en realitzar “un pla de retorn d’aquells joves que emigraren per falta d’oportunitats”. Entre les propostes que volen plantejar al govern algemesinenc és la promoció i millora de la visibilitat institucional d’aquelles empreses que contracten a joves que porten més d’un any a l’estranger.

Per últim, Joves per Algemesí reivindica el paper de “la nostra generació” i demana una major presència de la gent jove en política. “Algemesí demana un relleu generacional en la política. Som joves actius, amb idees fresques que, mesclats amb la gent de major experiència, podem donar un impuls important a l’economia i el benestar del nostre poble”, afirma Josep Higuera, el nou coordinador de la plataforma.

Nous responsables

Joves per Algemesí ha elegit també durant la I Assemblea Fundadora als membres de l’organització que ocuparan les diferents àrees de treball. Josep Higuera, de 22 anys, serà el nou coordinador de la plataforma; Fran Ahuir, de 28 anys, serà el secretari d’organització; Noelia Girbés (22), ha sigut escollida la secretària de comunicació i Marc Vendrell (25), actual regidor de l’equip de govern algemesinenc, el portaveu.