El joneguer d’Algemesí va patir una ferida de 18 centímetres en la cuixa el passat 14 de setembre en Cadalso de los Vidrios.

LVA.-  Després de brindar grans actuacions este mes de setembre en Villa del Prado, on va tallar quatre orelles, Albacete, amb dos, Calasparra, amb una, i Arganda, on va perdre la Porta Gran amb l’espasa després de sobreposar-se a dos volteretes en cadascun dels seus jònecs, el passat dia 14 Nek Romero va torejar una jonegada de Baltasar Ibán en Cadalso de los Vidrios, on va ser pres pel primer del seu lot en un passe canviat per l’esquena. Va acabar la faena i va passejar una orella abans d’entrar pel seu propi peu en la infermeria.

L’algemesinenc va patir una cornada en la part posterior de la cuixa esquerra de 18 centímetres. Va ser operat en la infermeria de la plaça i traslladat a l’hospital de Móstoles.

En estos moments es recupera en el seu domicili, des d’on acudeix periòdicament a les cures. Els metges li han aconsellat que estiga 10 dies sense caminar, la qual cosa el situaria en el 24 de setembre, just la primera vesprada que està anunciat en la Setmana de Bous d’Algemesí.

Nek ha declarat que intentarà accelerar la recuperació per a estar preparat per a la primera de les dos cites que té amb el seu poble. La segona vesprada a Algemesí serà el dissabte 30 de setembre, i després està anunciat el 2 d’octubre a Arnedo i el 8 d’octubre a València en un cartell mixt amb Morante i Talavante.