El torero d’Algemesí es va presentar en la plaça de Las Ventas el 14 de maig i va saludar una ovació en el segon jònec del seu lot.

Carlos Bueno.-  La presentació de Nek Romero en la plaça de Las Ventas de Madrid no va acabar amb l’èxit desitjat, encara que va brindar passatges interessants i va ser ovacionat. El joneguer d’Algemesí va sortejar dos exemplars de Montealto que li van permetre expressar-se, però va resultar molestat pel vent en diversos moments de les faenes.

El primer va respondre per baix en la salutació de capot i es va desplaçar en les dos primeres sèries de muleta pel pitó dret. Després la labor va perdre lligam al natural i les ràfegues d’aire van acabar per imposar un cert nerviosisme que va provocar que faltara la intensitat necessària per a arribar a les esteses. A més, les fallades amb l’estoc van deslluir tota la bona voluntat mostrada.

Al segon del seu lot li va donar dos passes canviats per l’esquena al fil de les taules per a iniciar el seu trasteig, que va continuar anant a més en els mitjos del rotgle, però prompte va tornar a situar-se entre les ratlles de picar per a atornillar-se a l’arena, de nou millor en redó que pel pitó esquerre. Va acabar en terrenys de dins on l’animal va ajudar menys. A este el va matar d’estocada i va saludar una ovació.

Fitxa: 14 de maig. Plaça de bous de Las Ventas de Madrid. Jònecs de Montealto per a Nek Romero (el primer noble i el segon amb mobilitat): silenci i salutacions