El torero algemesinenc ha demostrat estar molt preparat per al seu bot a l’escalafó de joneguers amb picadors el pròxim 1 d’octubre.

Nek en Albacete. M. RODRIGUEZ

Carlos Bueno.-  L’alumne de l’Escola de Tauromàquia de València Nek Romero, ha protagonitzat tres actuacions en setembre que han demostrat la seua maduresa i preparació de cara al seu pròxim debut amb picadors.

El passat dia 11 va participar en la jonegada sense picadors celebrada en el coliseu francès d’Arles dins de la seua fira de l’Arròs. Nek va posar de manifest el seu ofici, solvència i professionalitat, i va tallar una orella amb petició de la segona, sent obligat pel públic a donar dos voltes al rogle.

Cinc dies després va fer el paseíllo a Albarracín, on va lidiar dos complicats animals de la ramaderia de Juan Vicente Mora, tallant les dos orelles del primer.

Finalment, va acabar la seua etapa de joneguer sense cavalls el dia 18 tancant la fira d’Albacete, on va causar molt grata impressió després de signar una faena assentada, reposada, de depurada tècnica i amb molta torería. Es va emportar una orella i només la seua fallada amb l’estoc el va privar d’obrir la porta gran.

El seu debut amb picadors se produirà l’1 d’octubre en la Setmana de Bous d’Algemesí amb jònecs de Victoriano del Río i amb Manuel Caballero de company de terna.