En un acte celebrat el dissabte 22 de febrer en el Cortijo Los Rosales de Sueca, la Federació Taurina Valenciana va distingir als professionals taurins més rellevants de les temporades 2018 i 2019 a la província de València. Entre ells es trobava el joneguer d’Algemesí Nek Romero, que va recollir la distinció com a alumne més destacat de l’Escola de Tauromàquia de València del passat any.

NEK romero Mercedes Rodríguez prensa2Carlos Bueno.-  Com a preàmbul es va celebrar una tempta de becerros en la placeta del complex, en la que van participar, a més del propi Nek, els també algemesinencs Javier Suñer i Álvaro Cerezos, tots ells dirigits per Paco Ureña que estava premiat com a matador més destacat de 2019.

Després de la seua triomfal campanya de l’any passat, en la que va prendre part únicament en les classes pràctiques de Bocairent i Xelva aconseguint tallar un rabo cada vesprada, Nek Romero debutarà vestit de llums el dimecres 18 de març en la Fira de la Magdalena de Castelló, on lidiarà un exemplar de El Pilar. El festeig començarà a les cinc de la vesprada.