L’algemesinenc Nek Romero va exhibir el seu excel·lent moment davant un bon lot de Fuente Ymbro i va tallar dos orelles en l’última de la fira d’Arnedo.

Carlos Bueno.-  Nek Romero va eixir a muscles en l’últim festeig de la Fira del Zapato de Oro, que es va celebrar ahir dilluns 2 d’octubre a Arnedo, després de tallar una orella a cadascun dels seus jònecs de Fuent Ymbro.

El primer del seu lot va tindre mobilitat i bon ritme, que van ser virtuts que va aprofitar el torero donant-li metres a l’inici de cada sèrie per a aprofitar la seua inèrcia. Va passejar el trofeu després d’un final per manoletines i de deixar l’estocada de la fira, de la qual va eixir rebolcat.

La faena al cinqué va tindre més consistència per la seua estructura, ligazón i continuïtat. Tot molt fluid davant un altre bon animal, amb mobilitat i més profunditat en la seua envestida. Va amarrar l’orella després de concloure per circulars i deixar una altra bona estocada.

Una vegada finalitzat el cicle, es van donar a conéixer els diferents premis, dels quals Nek es va emportar el de “millor estocada de la fira” i el de “millor toreig de capa”.