nits de música a la xopera la veu  d'algemesíAquest estiu tornen les Nits de Música a la Xopera. En aquesta segona edició, tindrem el 14 de juliol a la Babalu Swing Band, el 21 de juliol actuarà NES i el 28 de juliol vindrà La Chamana. Són músiques diferents per a un estiu diferent a la Xopera, aquest espai natural tan nostre. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Algemesí va consolidant un projecte ambiciós i innovador, el d’oferir a la gent del nostre poble el bo i millor de les músiques del món en un espai privilegiat durant l’estiu. Així, aquest temps de descans i relax dels veïns d’Algemesí, estarà acompanyat i endolcit per suaus ritmes trasbalsadors musicals al llarg de tres divendres del mes de juliol. Totes les aciuacions començaran a les 22’30 hores de la nit i prometen ser unes vetlades màgiques.
         En relació a la primera actuació del 14 de juliol de la Babalu Swing Band, el que pretén aquesta formació és l’acostament del jazz de finals dels anys 20 dels Estats Units al gran públic. La seua música ens farà moure els peus i recrearà l’atmosfera de tota una època amb la figura del “crooner” o cantant masculí de swing. Aquesta banda aposta per ritmes que es poden ballar, lúdics i festius, que sense cap dubte ens captivaran.
         Pel que fa al concert del 21 de juliol de NES, podem dir que l’espectacle és la veu de Nesrine Belmokh, que juga amb els estils musicals i les llengües. Cançons en francés, àrab o anglés que van del blues al jazz, o del soul a la cançó francesa. Una presència seductora que recorre el territori de les emocions acompanyada de dos músics, Matthieu Saglio (violoncel·lista) i David Gadea (percussió).
         Finalment, el 28 de juliol tindrem l’actuació de La Chamana, un espectacle musical i teatral basat en la vida de la cantant Chavela Vargas. Els components del grup són Cris Blasco (veu), Jaume Pedrós (guitarra) i Lucas Ibáñez (requint).
Música en un atractiu espai obert, nits d’estiu que seran inoblidables, aquesta és la proposta. Una altra manera d’escoltar, de sentir. Música i natura juntes de la mà de músics amb una extensa trajectòria. Un plaer gaudir d’uns espectacles irrepetibles.