cartell nits de musica a la xopera Thaïs Morell David Pastor vicent nàcher ferrero la veu d'algemesíAquest estiu, l’espai natural més conegut d’Algemesí serà l’escenari privilegiat de les interessants Nits de Música a la Xopera, amb dos concerts que acostaran a la gent del nostre poble dos músics de reconegut prestigi com són Thaïs Morell i David Pastor. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Algemesí ha programat per a l’1 i el 15 de juliol dues actuacions, que amb un caràcter innovador, ens oferiran la màgia de la música en un lloc tan nostre com és la Xopera. Els concerts començaran a les 22’30 hores de la nit, i prometen un delicat viatge a través de suaus emocions enmig de la naturalesa més suggerent i tranquil·la.
En primer lloc, tindrem el plaer d’escoltar Thaïs Morell l’1 de juliol, una veu fascinant, cantautora i multiinstrumentista  nascuda al sud del Brasil, que pertany a una nova generació de músics brasilers amb àmplia formació capaços d’entrar en qualsevol estil musical. Aquesta cantant, guitarrista i compositora barreja la bossa-nova amb una diversitat d’altres músiques, tot oferint-nos un univers de sons brasilers amb tocs de jazz i folklore.
En segon lloc, el 15 de juliol serà David Pastor qui ens oferirà un concert apassionant. Aquest és el trompetista de jazz  més important de l’escena musical espanyola. Docent, instrumentista i compositor nascut a Sedaví, desenrotlla la seua carrera musical com a líder i col·laborador de nombrosos projectes de diversos gèneres (jazz, música llatina, pop, flamenc…). Professor titular de trompeta al Taller de Músics de Barcelona, reconeguda institució a nivell europeu, ha participat en els grans festivals de jazz internacionals.
Música en un atractiu espai obert, nits d’estiu que seran inoblidables, aquesta és la proposta. Una altra manera d’escoltar, de sentir. Música i natura juntes de la mà de dos músics amb una extensa trajectòria. Una concepció diferent d’oferir-nos un espectacle original, en un lloc realment evocador de relax.