Ahir dissabte, el claustre del Museu Valencià de la Festa va acollir la primera edició de Música al Museu amb els grups ‘Novembre Elèctric’ i ‘NIUSS’.

LVA.-  Dissabte 9 d’abril a migdia, el claustre del Museu Valencià de la Festa va acollir la primera edició de Música al Museu on els grups Novembre Elèctric i NIUSS van protagonitzat el concert organitzat per l’Espai Jove i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Algemesí.

Es tracta de dos grups vinculats al poble d’Algemesí, que han aprofitat l’oportunitat per a presentar els seus últims treballs. Novembre Elèctric, la banda formada per Yeray, Rodrigo, Sergio, Bert i Diana, van presentar el seu nou treball Memento. Al concert van oferir una bona mostra del resultat de més de dos anys de treball en aquest quart disc d’estudi, un àlbum que amaga històries que es lliuren a un present incert.

Per la seua part, NIUSS, un dels grups emergents dins el panorama musical valencià, va oferir un directe ple de cançons que barregen l’indie, el pop, la rumba o el reggae amb tocs electrònics. A l’escenari Paula, Vicent, Àngel, Xavi, Alberto, Àlex, Laura i Toni s’encarreguen de contagiar l’energia i la festa que els caracteritza per a fer-ho passar d’allò més bé al públic. Les seues cançons parlen de temàtiques actuals i adreçades al públic juvenil, amb un missatge que sempre parla de la importància de ser u mateix malgrat les circumstàncies que ens envolten en el dia a dia.

La regidora de Joventut, Palma Egido, va destacar que “obrim Música al Museu amb dos grups del poble en la que esperem que siga la primera edició de moltes, ja que el Museu de la Festa és un espai excepcional per a oferir aquest tipus d’activitats culturals i d’oci gratuïtes per a tota la ciutadania.”