ADA-agencia de desenvolupament d¡algemesimes algemesi-josep bermudez-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEn la següent nota de premsa, Més Algemesí admet que l’afirmació emitida ahir sobre que l’administrador de la pàgina del Facebook de l’Agència de Desenvolupament Local era també administrador de la d’Esquerra Unida és falsa, i demana disculpes als afectats i a este periòdic per haver enviat una informació incorrecta.

En el dia d’ahir el portaveu de M+S ALGEMESÍ, a partir de la informació que tenia arribà a una conclusió incorrecta que ara és precís desmentir i aclarir. En eixe comunicat s’afirmava al titular que “La suposada pàgina oficial de l’ADL d’Algemesí és una pàgina gestionada per EU” informació que no es correspon amb la realitat.

Tot i que la pàgina no es pròpiament un canal oficial, perquè eixa consideració sols la té el facebook de l’ajuntament gestionat per l’empresa tal i com explicàrem, des de l’ADL ens han assegurat que cap polític d’EU ni de cap partit duu l’administració de la pàgina de facebook de l’ADL d’Algemesí, i que sols la porten els treballadors des d’allí.

Per tant hem d’aclarir que eixa pàgina no la “gestiona el mateix administrador que gestiona la pròpia pàgina d’EU” tal i com ahir afirmàvem. La resta d’afirmacions realitzades sobre que no s’havia fet difusió al canal oficial, la coincidència de rectificacions en l’hora de les dues pàgines, i el fet que les contestacions als dubtes els realitzava EU sí que estan contrastats i es correspon amb el que passà.

Igualment la resta de valoracions sobre la improcedència de que ahí es contentes des del perfil del partit, la consideració que on tenia que publicar-se és en el canal oficial de comunicació que té més de 6.000 seguidors continuen essent vàlides, així com altres que ara no anem a incidir.

El portaveu municipal de M+S ALGEMESÍ Josep Bermúdez, assumeix totes les conseqüències d’aquest error, donarà les explicacions oportunes en la primera reunió de la Coordinadora del partit que es faça, i si, és el cas, posarà el seu càrrec de portaveu municipal a disposició del partit, com no podia ser d’altra manera.

Demanem disculpes a tots aquells afectats i al públic en general per haver arribat a unes conclusions incorrectes.

M+S Algemesí.