El Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí ha presentat a el seu nou equipament.

CAMA COMUNICACIÓ.-  El passat 8 d’octubre, el Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí, CAMA, va presentar a la Casa de l’Esport el seu nou equipament per a la temporada 2022-2023. El conjunt compta amb diverses peces de roba tècnica adaptades a les diferents modalitats esportives que es practiquen al club, com l’escalada, la marxa nòrdica, les curses de muntanya o el senderisme entre d’altres.

Novament, ha sigut el membre del club Raül Hurtado qui ha dissenyat l’equipament amb l’objectiu de fer ben recognoscibles els representants del club en les activitats programades pel col·lectiu i a les competicions esportives on participa, tant d’àmbit autonòmic com estatal. Un disseny innovador i arriscat, ben acolorit i orgànic, que pretén destacar la varietat, la vitalitat i també la diversió en els esports de muntanya.

Però allò més important és que l’acte va esdevenir una vesprada de retrobaments i de renovació d’il·lusions, emocions i nous projectes per encetar la temporada, tot acompanyat d’un bon berenar que va reunir un grapat d’amigues i amics de l’esport i la natura.