El club muntanyenc CAMA d’Algemesí ha renovat els càrrecs de la seua junta directiva.

CAMA COMUNICACIÓ.- Es renova el president i torna al càrrec Joanma Romero, que ja ha estat al capdavant de la presidència en anys anteriors, i entra gent nova que aporta al grup il·lusions, propostes i ganes de fer activitats que cada any fan que la gent associada al CAMA augmente i conega més tot el que es fa a aquesta associació esportiva.

La composició de la nova Junta ha quedat així:

– President: Joanma Romero

– Sota-president: Salvador Candel

– Secretari:Moises Boullosa

– Tresorer: Vicent Esteve

– Vocal 1: Germán Año

 

Aquest any, un dels projectes nous que han començat des de la secció de senderisme es l’anomenat «Boscos del País Valencià», que duu a terme Joanma Romero amb l’ajuda d’altres col·laboradors que fan que siga una activitat on puguen gaudir tant majors com menuts en algunes de les eixides.

En aquest nou projecte es pretén conéixer els boscos que ens ofereix la geografia valenciana de nord a sud i d’est a oest fent diferents eixides que faran gaudir a tots els cameros i cameres de l’enorme meravella que tenim a tot el nostre entorn.

Com amants i observadors de la natura, també servirà d’experiència el fet de poder gaudir de la seua gran biodiversitat: pinars, carrascars, coscollars, suredes, bardissars, vegetació de ribera, caducifolis…

També presenta un component cultural i històric visitant aquells elements arquitectònics que han fet servir els nostres avantpassats per obtenir recursos naturals: caves de neu, molins de vent, forns de calç, carboneres, torres de guaita, assuts d’aigua, sènies, vies pecuàries… tot travessant senders.

Al club es realitzen activitats molt diferents per tota mena de persones que vulguen gaudir d’aquesta associació que, dia a dia, lluita per fer-se conéixer i per participar en totes les noves activitats que van eixint en diferents modalitats esportives, tal és el cas de l’EMIE (Escola Municipal d’iniciació Esportiva) en l’àmbit de l’escalada, sota la direcció de Vicent Esteve, i que s’ubica a la Casa de l’esport d’Algemesí, on el passat any es van obtindre bons resultats incloent un primer classificat a la FEMECV.

Recordar que també a l’Associació es fan cursets d’iniciació d’escalada esportiva en roca, l’últim realitzat a Corbera al mes d’octubre.

Altres seccions que trobem són les de marxa nòrdica, on ja han començat en la preparació de la Copa i campionats autonòmics individual i per equips, en aquest cas de la mà de Vicent Barberà, o el barranquisme, que també és una de les seccions on es pot participar.

L’associació convida a apuntar-se i viure experiències que ens faran gaudir de la natura i de les persones des de les diferents activitats.

Es pot contactar en la web www.cama-algemesi.org o enviar un mail a cama@cama-algemesi.org