A la defunció d’un home en l’incendi que va tindre lloc ahir en El Raval, cal sumar la de la seua filla, que estava ingressada a l’Hospital de la Ribera

incedio raval algemesi prensa2 moises castellLVA.-  L’incendi succeït ahir 9 de juny en el bloc José Sales del barri de El Raval d’Algemesí s’ha cobrat una nova víctima. Es tracta de la filla de la família afectada, una xica de 15 anys que els bombers van trobar en parada cardiorespiratòria i que estava ingressada junt a la seua mare a l’Hospital de la Ribera.

Esta mort se suma a la del seu pare, de 38 anys, que va morir en el moment de l’incendi per inhalació de fum. En estos moments continuen a l’hospital la mare de la família, de 39 anys, i el fill menor, de huit anys, que va haver de llançar-se des de la finestra per a evitar les flames i va patir diverses fractures.

Cal recordar que ahir a la vesprada va ser detingut l’inquilí de la vivenda on es van originar les flames, un home de 45 anys, perquè presumptament es tractava d’un narco-pis on es consumia cocaïna i heroïna que, a més, estava enganxat de manera il·legal a la xarxa elèctrica.