Partit que no es presentava gens fàcil contra l’equip d’Alcàsser que sobretot a la seua pista sempre es mostra com un equip molt complicat de batre. A més a més li hem d’afegir eixe plus de la rivalitat comarcal que hi ha entre els dos equips o del fet que l’equip rival compte amb l’ex-jugador groguet, Voro Pastor i l’ex-entrenador Vicent Rosaleny. 
Com tot apuntava, molta igualtat durant tot el partit, 13-13 al descans i la segona part que arrancava amb la mateixa tònica. No obstant l’equip es posà davant al marcador però mai amb diferències majors de 3 gols. Se’ns cap dubte, les defenses guanyaren la partida als atacs en el dos equips.
A la fi, el marcador es va decantar a favor del Visconconfort per 27-29 destacant a l’apartat golejador Ximo Martínez amb 7 gols, Josep Folqués amb 6 i Pau Sales amb 5.
Aquesta victòria pot fer bo l’empat de la setmana passada contra Torrevieja, ja que Agustinos va vèncer a Elche per 30-29 a la catedral i aquest resultat deixa empatats a 18 punts i compartint la primera posició als dos equips d’Alacant. Amb 16 punts els segueix el Viscoconfort C.B. Maristas Algemesí, amb 14 punts Petrer i amb 13 Marni.
Els pròxims partits abans del paronet de Nadal es preveuen importantíssims ja que el pròxim diumenge a les 12h. el nostre equip rebrà al cinqué classificat, Marni, que es troba a tant sols 3 punts de diferència. Quedarà abans de l’esmentat descans visitar la pista de La Florida de Catarroja, el partit del dia 11 de desembre a casa contra Agustinos i la visita el 18 de desembre a Sant Joan. Després com hem comentat fins el 15 de gener no es tornarà a jugar, el que serà l’última jornada de la primera volta que el nostre equip disputarà a casa contra Petrer.
Per lo tant, venen jornades amb partits molt durs que poden començar a definir la part alta de la classificació de Primera Nacional.
Pel que fa a la resta d’equips de la base, els nostres infantils de rendiment segueixen a la part alta de la classificació tant en xics (que només s’han deixat 1 punt contra el Bm. Mislata com en xiques que van líders en solitari amb 4 punts d’avantatge sobre el segon classificat.) El Juvenil femení segueix amb opcions per aconseguir la segona plaça després de perdre aquesta setmana a casa contra les primeres classificades del seu grup. Tot apunta a que se jugaran la segona posició contra Canyamelar a l’última jornada d’aquesta fase. Juvenil masculí, cadet masculí i cadet femení segueixen lluitant per les primeres places, conscients de la dificultat i l’alt nivell de les seues lligues.
A part dels resultats dels nostres equips cal comentar també que dos jugadores (Alba Bastida del Juvenil Femení i Miriam Ortiz de l’Infantil Femení) i l’entrenador Vicent Vicent Pol, han participat aquest cap de setmana a la jornada d’entrenaments de les seleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana realitzades a Xàtiva i Canals. Les seleccions estan preparant la competició nacional que tindrà lloc a Catalunya els primers dies de Gener. A més a més, Josep Folqués (jugador del primer equip) va tornar aquesta setmana de disputar el trofeu «4 Naciones» amb la Selecció Espanyola Junior. Els #HispanosJunior van guanyar el torneig amb dos victòries (l’ultima contra França per 31-25 amb 3 gols de Josep) i una derrota per la major diferència de gols a favor.
La pròxima setmana hi han partits d’handbol base dissabte de matí al col·legi, el sènior femení si no hi ha canvi d’última hora jugarà al pavelló 9 d’octubre dissabte a les 18h contra Marni i com hem comentat abans, el plat fort de la jornada, el diumenge 27 a les 12h al pavelló 9 d’octubre: VISCOCONFORT C.B.MARISTAS ALGEMESÍ – UD. Levante Bm. Marni