viscoconfort-cb-maristas-algemesi-la-veu-dalgemesiNova victòria, esta vegada treballadíssima, contra un rival molt dur. El Levante UD. Bm. Marni visitava el pavelló 9 d’octubre en cinquena posició a 3 punts de l’equip groguet i era molt important que els dos punts es quedaren en casa. L’equip pese a no fer un partit brillant va saber patir al principi de la segona part i amb Ximo tirant de l’equip en aquests moments en atac va poder arribar als últims minuts amb un xicotet avantatge que va saber administrar. Cal destacar també els germans Pau amb 8 gols i Salva Sales que va «tancar» la porteria literalment quant l’equip pitjor ho estava passant.
Ara l’equip afronta un nou repte a la pista de La Florida de Catarroja, equip entrenat per l’ex-jugador Alberto Estornell i després quedarà el partit contra Agustinos en casa el diumenge 11 de desembre i la porterior visita a Sant Joan, abans del paronet de Nadal.
Pel que fa als equips base, els sèniors de Segona Nacional (tant masculí com femení) segueixen treballant partit a partit per escalar a la classificació general, aquesta setmana les xiques comencen la segona volta de la competició contra Benetússer.
El juvenil masculí segueix lluitant per la quarta plaça empatat a punts amb el Bm. Mislata i amb 3 punts d’avantatge sobre El Pilar. Les juvenils estan a dos punts d’acabar la primera lligueta que dona accés a lliga autonòmica, tot apunta a que el 17 de desembre es jugaran la segona posició del grup contra el Canyamelar de Valencia.
Els xics i les xiques cadets continuen també lluitant per els llocs de privilegi de la lliga, els dos equips estan ja començant la segona volta de la competició. En infantils, els xics continuen a la segona posició després de perdre a Marni i les xiques continuen liderant el grup amb 4 punts d’avantatge amb Castelló i Onda.
A més a més, a part del partits de les competicions, el dissabte passat poderem gaudir d’una jornada de partits de mini handbol al Decathlon de Carcaixent. Els més xicotets del club van poder gaudir de partidets al parking de la tenda, i d’algunes activitats preparades per Decathlon. Una experiència per a repetir. També volem destacar des del club que ja estem treballant en la segona edició del Trofeu «Ciutat d’Algemesí» que es disputarà en Setmana Santa, del 13 al 16 d’abril on esperem tindre una gran participació d’equips. L’any passat van participar més de 400 jugadors i jugadores d’equips del Bera Bera (San Sebastian), Atl. Valladolid, La Roca i La Salle Montcada (Catalunya). Per a la pròxima edició del torneig, ja s’han interesat fins i tot equips de fora del nostre país. Durant les pròximes setmanes el club publicarà informació del torneig que s’espera es consolide com una cita a tenir en compte dins del panorama de l’handbol base espanyol.