escola oficial de idiomes la veu d'algemesíDesprés de la preinscripció es realitza un sorteig per a assignar un ordre de matrícula que cobrisca les places vacants després que s’haja matriculat l’alumnat que no necessita preinscripció.

Qui necessita fer la preinscripció?

– Alumnat de nou ingrés [no matriculat el curs anterior] 
– Alumnat que vol continuar els estudis havent superat la prova de certificació de qualsevol nivell i no ha estat matriculat el curs anterior.
– Alumnat que va renunciar a la matrícula el curs anterior sense justificació.
– Alumnat matriculat en l’EOI el curs anterior que ha superat la Certificació de B2 o C1 i vol continuar els seus estudis en C1 o C2 respectivament. [Fes també la preinscripció si has de presentar-te a la convocatòria de setembre per a poder entrar en el sorteig en cas que aproves]
– Alumnat de That’s English que vol passar a modalitat presencial, excepte si ha aprovat la prova de Certificació d’A2 o B1 el curs 2016-17.
– Alumnat matriculat en l’EOI d’un idioma i que vol començar els estudis en un altre idioma.
– Alumnat que no ha estat matriculat oficial el curs anterior i vol continuar els estudis.
– Alumnat que vol fer la prova de nivell.La preinscripció no garanteix la plaça. És només una sol·licitud i el sorteig determinarà un ordre de matrícula fins que s’esgoten les places.
Per a saber si hi han grups de matí en el curs que t’interessa, consulta els horaris. En l’enllaç de preinscripció només voràs l’opció «vesprada». Després del sorteig, i segons l’ordre de matrícula assignat, podràs triar matí o vesprada en funció de les places disponibles en el moment de la teua matrícula.»
En este link teniu la informació
En este link teniu la matrícula