La replaça del Pla acollirà un concert de l’Orquesta Montecarlo el 7 de juny amb entrada gratuïta.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí programa per primera vegada en la història un concert popular amb motiu de les festes de Sant Onofre que anirà a càrrec de l’Orquesta Montecarlo. Com a novetat, la zona on actuarà serà la replaça ubicada a la zona del Pla, un espai on no se solen celebrar este tipus d’actes. L’espectacle és gratuït i se celebrarà el divendres, 7 de juny, a partir de les 23.00 hores.

L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha declarat que: «L’objectiu del concert és promoure les festes del patró, oferir un ventall més ampli d’activitats i diversificar les zones de la ciutat en les quals es programen actes».

Per al regidor de Turisme, Festes i Tradicions, Natxo Silvestre, es tracta d’augmentar la quantitat i de millorar la qualitat de la programació d’unes festes que «necessiten un impuls de renovació que, a poc a poc, anirem implementant per tal de promoure la participació i implicació de la ciutadania».

L’Orquesta Montecarlo és una de les orquestres amb més renom i quantitat de seguidors dins del territori valencià i de tot Espanya, un conjunt amb més de 40 anys d’experiència que garantix un espectacle variat i de molta qualitat dalt l’escenari.