otea oficina  tecnica de promocion economica de algemesi  fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíLa nova Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí (OTEA) és una nova eina de servei posada en funcionament per la Comissió Municipal per a implementar les accions recollides en el Pla de Desenvolupament, Innovació i Promoció Econòmica que des del Consistori d’Algemesí s’ha elaborat per tal de dinamitzar i fomentar el creixement de l’activitat econòmica de la localitat.
Esta comissió està composta per diferents membres de cada partit polític, representació en el govern local així com per representants de les dues associacions empresarials de la localitat, EMPAL i ACSA.
Des d’aquesta nova àrea que s’integra dins l’estructura administrativa local, es pretén impulsar l’economia de la ciutat d’Algemesí mitjançant la millora de la capacitat competitiva del teixit industrial i comercial existent a través de la innovació, tant en els processos de gestió com en els processos productius, i mitjançant el foment de l’emprenedoria de base tecnològica i social.
Per tal d’assolir l’objectiu marcat, des d’OTEA es materialitzen els següents punts:
– Assessorament gratuït a emprenedors i pimes.
– Promoció de la Internacionalització de les empreses locals.
– Cursos de formació (aturats, professionals, càrrecs directius, etc..)
– Promoció del comerç local a través de diferents eines de màrqueting.
– Incentivació de les iniciatives innovadores i sostenibles per contribuir al desenvolupament sostenible del municipi.
– Foment de l’atracció d’inversions externes a les zona industrials de la localitat.
– Increment de l’activitat emprenedora facilitant els recursos que conformen el Viver d’Empreses i la Incubador
OTEA es troba ubicada a la 2a planta de l’despatx 16, del Centre Polivalent Verge de la Salut. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9h a 14h. Això no obstant, tant ciutadans com empreses podran concertar una reunió mitjançant cita prèvia amb els dos tècnics de l’oficina en un horari diferent de l’assenyalat anteriorment.