Maria Pilar Muñoz Blasco, algemesinenca desapareguda des del dilluns, va ser trobada ahir dimecres pròxima al riu Xúquer al terme de Polinyà del Xúquer.

LVA.-  Al voltant de les 12:15 h, la BRIFO d’Enguera i les brigades forestals del Consorci de Bombers de València van localitzar a la dona de vora 70 anys a una zona d’horts de Polinyà de Xúquer. Es trobava conscient, encara que cansada, i els mitjans sanitaris es van fer càrrec de revisar el seu estat.

A primeres hores del matí, al dispositiu de recerca que ja hi havia en marxa a la localitat, amb forces de seguretat i Creu Roja, es van sumar per part del Consorci tres brigades forestals, BRIFO de les bases d’Enguera, Montserrat i Estubeny, el coordinador de les brigades, el sergent d’Alzira i el cap de parc d’Ontinyent.

L’Ajuntament ha expressat la seua gratitud a la Policia Local, Policia Nacional, Protecció Civil, Consorci de Bombers i la resta cossos de seguretat per la seua tasca. També a tota la ciutadania i mitjans de comunicació per la seua col·laboració després de que Maria Pilar Muñoz Blasco desapareguera el dilluns dia 16 a migdia.