El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, visita Algemesí i comprova l’inici de les obres que milloraran els carrers Cervantes, Germanies, Dels Arbres, Marquès de camp, Sant Benet i Ferran d’Aragó.
La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament d’Algemesí un total de 997.751 euros en diverses obres i adquisició d’equipament dins del pla provincial d’Inversions Financerament Sostenibles. Amb aquesta subvenció, el consistori durà a terme diverses obres de millora de la ciutat, així com l’adquisició de diversos equips informàtics i multimèdia.
Amb aquesta ajuda es va a fer el projecte i l’obra de la substitució de la coberta de la piscina municipal, la rehabilitació de l’edifici de l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina, pavimentació i substitució del clavegueram del carrer Cervantes, renovació d’empedrat dels carrers Germanies i Dels Arbres, així com la millora de l’accessibilitat de les calles Marquès de Camp, Ferran d’Aragó i Sant Benet que comporta la construcció de prop de 50 rampes en les cantonades.
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha comprovat a Algemesí el bon ritme d’execució de les obres adjudicades en aquest pla. A Algemesí, el president ha sigut rebut per l’alcaldessa, Marta Trenzano, i regidors de la corporació municipal. Trenzano s’ha mostrat molt satisfeta amb el nou rumb polític en la Diputació: «estem molt agraïts al president perquè haja deixat decidir als ajuntaments en què invertir els diners. Jorge Rodríguez entén que som majors d’edat i tenim capacitat per a prendre aquestes decisions».
Després de signar en el llibre d’or de la ciutat, Jorge Rodríguez ha destacat la importància d’aquestes actuacions «determinades en tot moment pels alcaldes i alcaldesses, que són els que millor coneixen les necessitats i inquietuds dels seus veïns». La Diputació s’ha encarregat de comprovar la sostenibilitat d’aquestes obres, tenint molt present la normativa europea, i de repartir el pressupost d’aquest pla d’Inversions Financerament Sostenibles seguint criteris poblacionals.
L’alcaldessa d’Algemesí va destacar la importància del gest del president de la Diputació, ja que «aqueixos diners per a inversions sostenibles podia haver-se destinat a retornar deute i no obstant açò ha acabat en els ajuntaments».
El president, Jorge Rodríguez, ha visitat aquestes cèntriques vies d’Algemesí, on els operaris ultimen la posada a punt de les noves voreres.

 
Font: algemesi.net