jose javier sanchis-partido popular algemesi-agencia prensa2«És l’hora de tornar» és el contundent lema que acompanyarà als Populars d’Algemesí fins a les eleccions del 26 de maig.

Amb l’entrada l’any Nou i després d’uns mesos de funcionament dels diferents grups de treball davall la direcció de campanya de Carmina Borrás, els Populars d’Algemesí encaren l’entrada al període electoral de la forma més propera que es recorda.

​​La primera decisió ha sigut definir el lema que acompanyarà als Populars d’Algemesí fins a les eleccions del 26 de maig. «És l’hora de tornar» és el contundent lema amb el qual pretenen recuperar l’alcaldia, reivindicant l’experiència en la gestió i posant en valor la renovació per la qual ha apostat el PP d’Algemesí.

Per part seua, el candidat a l’alcaldia, Jose Javier Sanchis, acompanyat de diferents membres del partit, va iniciar fa diversos mesos una ronda de contactes amb representants d’associacions, col·lectius, clubs esportius, agents econòmics i educatius. Ja són més de 30 les entrevistes concertades en les quals Sanchis i el seu equip, han pogut conéixer de primera mà les reivindicacions del teixit associatiu d’Algemesí. Són moltes, però la intenció és atendre el major nombre de col·lectius possibles durant els pròxims mesos.

Així mateix, el contacte a peu de carrer amb la ciutadania és una altra de les prioritats que marcaran esta precampanya, que s’ha iniciat amb les visites de Sanchis i el seu equip a diferents barris de la nostra localitat, a més de la ubicació d’una taula informativa en el mercat dels dissabtes que ha tingut una gran acceptació.

«La gent té ganes de canvi; molts veïns se senten defraudats amb el govern actual i, la il·lusió que ens transmeten, per la regeneració que s’està produint en el nostre partit, ens demostra que efectivament “*És l’hora de tornar», ha assenyalat la directora de campanya, Carmina Borrás.

Però sense cap dubte, la part més innovadora ve de la mà de la iniciativa «Coneix al candidat». Qualsevol veí o veïna que ho sol·licite serà atés pel propi candidat a l’alcaldia, bé a través de missatge, una telefonada o fins i tot en persona. Per a això els Populars d’Algemesí han habilitat la línia de WhatsApp 669 081 726, on els veïns podran sol·licitar aquest contacte directe amb Sanchis, enviar-li les seues propostes o directament preguntar-li qualsevol dubte. 

A més, aquells que vulguen seguir l’activitat del candidat i conéixer les seues propostes electorals, podran rebre-ho en el seu mòbil de forma gratuïta subscrivint-se a la llista de difusió creada a este efecte. Bastarà amb enviar un WhatsApp amb la paraula ALTA al número anterior.

«Hem iniciat la precampanya més pròxima feta mai a Algemesí per a posar-li cara als problemes dels nostres veïns, a la qual dedicarem tot el nostre temps i amb la qual aspirem, no solament a guanyar, sinó a governar per a poder resoldre’ls com més prompte millor», ha conclòs Sanchis.

PP Algemesí