hospital de la ribera alzira modelo alzira fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEl Partit Popular ha organitzat una xerrada informativa en Algemesí en la que donarà la seua visió sobre el pròxim canvi de model en la gestió de l’hospital. Serà el dimecres 14 de març a les 19:30 h. en la Sala de Plens de l’Ajuntament.
Vicent Ramón García Mont, president del PP d’Algemesí, i el diputat popular José Juan Zaplana, argumentaran per què defenen que l’hospital de La Ribera mantinga la gestió privada que es va implantar fa 20 anys. El PP ha augurat que “el temps de les llistes d’espera es duplicarà amb la reversió pública que tindrà lloc a partir del pròxim 1 d’abril, es devaluarà l’atenció sanitària i es produirà una fugida de talents”.
Segons José Juan Zaplana, “l’actual temps mitjà d’espera en l’Hospital de la Ribera en especialitats com a Traumatologia o Cirurgia Plàstica és de 60 dies front als 131 dels hospitals públics des que Carmen Montón és consellera”.
El PP també assegura que el model d’Alzira realitza 250 intervencions més per quiròfan i any que l’hospital amb millor ràtio gestionat per Camen Montón, una situació que fa preveure que “les operacions en l’àrea de la Ribera també patiran un revés important”.
José Juan Zaplana afirma que “encara que queda menys d’un mes per a implantar el nou model, no es sap què va a passar en especialitats com Cirurgia Pediàtrica o neuroradiologia ni com es va a gestionar la reversió”.