sede pp algemesi-jose javier sanchis-vicent ramon garcia mont-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl nou local marca una nova etapa innovadora recolzada per l’experiència acumulada d’anys de govern. Els Populars d’Algemesí també posen en marxa una línia de WhatsApp per a ciutadans i afiliats.

El Partit Popular d’Algemesí ha estrenat recentment la seua nova seu. Després d’anys en la plaça del Mercat, ara abandonen les escales i es traslladen a peu pla a un baix situat al carrer Cervantes 35. La nova seu ja presta horari d’atenció al públic tots els dimecres (excepte festius), de 17.30 a 20.00 hores.

El nou local marca l’inici d’una nova etapa innovadora, recolzada per l’experiència d’anys de govern i pretén ser un lloc d’unió obert a tota la militància del PP d’Algemesí. De fet, la nova seu ja ha acollit la celebració de comités executius i un sopar amb afiliats i simpatitzants.

Per acabar este any preelectoral, el PP d’Algemesí ha organitzat un sopar el pròxim 30 de novembre en el Casal Fester per a reunir a tots els simpatitzants d’Algemesí i donar compte de la gestió del partit durant esta legislatura i de les línies estratègiques que marcaran el proper govern municipal. Els tiquets es podran adquirir en la seu tots els dimecres de 17.30 a 20.00 hores i tots els dijous de 12:00 a 13:30 hores.

Nova línia de WhatsApp

A banda d’això, els populars d’Algemesí tenen molt clar que cal adaptar-se a les demandes actuals, per això han decidit establir un sistema de comunicació instantània amb els seus afiliats a través de WhatsApp amb el número 669081726. No obstant, qualsevol ciutadà pot contactar i sol·licitar informació per a afiliar-se, comunicar suggeriments, queixes o problemes veïnals que puguem resoldre a través del Grup Municipal en l’ajuntament.

PP d’Algemesí