És una ofensa i una provocació per als veïns que paguen amb els seus impostos una persona que promou l’odi i falta el respecte als espanyols.
El PP d’Algemesí inicia una recollida de firmes perquè se suspenga l’obra.
Amb sorpresa i incredulitat hem acollit que l’Ajuntament d’Algemesí haja decidit contractar motu proprio l’obra “El Rey” a la companyia Teatro del Barrio, en la que participa Willy Toledo i que s’escenificarà el 7 d’abril en el Teatre Municipal.
L’alcaldessa i el regidor de Cultura finalment han pagat 6.534€ per a contractar l’obra, encara que la contractació aprovada en la Junta de Govern Local de 3 de febrer de 2017 preveia pagar 7.260€.
Willy Toledo és una persona que “se caga en la Virgen del Pilar”, casualment la patrona del barri del Carrascalet d’Algemesí. “Estem segurs que cap veí de la ciutat pot estar d’acord amb açò, però ens agradaria saber especialment què opinen els veïns del barri del Carrascalet de que una part dels seus impostos vagen a pagar-li el jornal a este individu tan maleducat”.
“S’ha de ser hipòcrita per a renegar dels espanyols i anar-se’n a viure a Cuba perquè segons ell es viu millor, però per a menjar dels nostres impostos bé que torna. Encara que la culpa no és seua, la culpa és de tindre els dirigents polítics que tenim que no dubten en contractar-lo”, lamenten des del grup Popular.
És una provocació i una ofensa per als nostres veïns que els nostres governants porten al municipi davall taló de 6.534€ a una persona que genera odi entre la població, que dóna la benvinguda a un abertzale acabat d’eixir de la pressó (Otegi) i que se mofa dels espanyols i dels seus símbols. El municipi d’Algemesí li queda gran, però des de hui als nostres governants també.
Davant este despropòsit, el Partit Popular d’Algemesí, i atés que al nou equip de govern li agrada tant la participació (per a segons què coses), ha posat en marxa hui una recollida de firmes a través de la plataforma Change.org on els veïns que ho desitgen puguen manifestar-se en contra de pagar amb els seus impostos el catxé d’este senyor. En tan sols unes hores ja comptava amb més de 200 firmes.
Agenda Teatre d’Algemesí:
http://www.algemesi.es/va/event/teatre-4
Recollida de firmes:
https://www.change.org/p/ajuntament-d-algemes%C3%AD-suspensi%C3%B3-de-l-obra-que-paga-amb-diners-p%C3%BAblics-a-willy-toledo?recruiter=34276547&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-no_src-reason_msg
Font: PP