El govern de Trenzano deixa al carrer a tres netejadores que ocupen places vacants i a altres 50 dones integrants de la borsa de treball.

Populars Algemesí.-  L’Ajuntament d’Algemesí ha iniciat el procés per a la privatització del servei de neteja d’edificis municipals. Fins al moment, estos serveis els estava prestant el propi Ajuntament a través d’una plaça en propietat de supervisor de neteja, tres netejadores interines que ocupen places vacants i una borsa de treball de la qual formen part unes 50 dones i de la que contínuament es necessiten 10. En total, unes 13 persones.

Davant la decisió de la privatització, el govern de Trenzano ja ha aprovat l’amortització de les tres places vacants que ocupen tres dones de manera permanent, la qual cosa comporta també la dissolució de la borsa d’ocupació. Excepte el supervisor, que té la plaça en propietat, la resta de les dones es quedarà en breu al carrer.

Crida l’atenció que al mateix temps que el govern del PSOE, EU i el no adscrit tira al carrer a les dones per no voler crear noves places de peó de neteja, ha decidit crear nou noves places destinades a obres, serveis i manteniment.

El mal anomenat govern progressista ha privatitzat un servei públic, ha condemnat a l’atur a tres dones i ha deixat sense cap oportunitat laboral a altres 50. El més cridaner és que ha amortitzat eixes places per a crear altres nou places que amb tota seguretat ocuparan homes”, ha lamentat el portaveu popular, José Javier Sanchis.

L’externalització no és el problema. El problema és que eixa externalització deixarà sense treball a tres netejadores i a altres 50 dones que a través de la borsa d’ocupació podien portar un sou a casa en la temporada baixa dels magatzems citrícoles. Podrien haver externalitzat el servei de manteniment, que no afectava cap treballador, però este govern només defensa a les dones darrere de les pancartes«.

Vídeo explicatiu