Josep Bermúdez-mes algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíDos regidors de la formació nacionalista desfilaren durant l’acte religiós amb llaços grocs.

El dimarts, 12 de juny, Algemesí estava de festa, ja que celebrava els actes commemoratius en honor al seu patró, Sant Onofre. A les 20 hores s’iniciava la processó, a la qual dos regidors de Més Algemesí (Josep Bermúdez i Alfredo Rosa) van acudir amb els llaços grocs que usa l’independentisme català en suport als polítics presos.

Ja és habitual en els membres de la formació nacionalista utilitzar este “distintiu” des que es van produir les primeres detencions dels dirigents independentistes. També han mostrat el seu suport en xarxes socials.

Aprofitar-se del dia del patró de la ciutat, on se celebra un acte religiós i institucional, l’única cosa que denota és l’afany de protagonisme i de provocació dels membres de la formació que es va iniciar com un partit independent i ha acabat convertint-se en un partit pro independentista.

No oblidem que el famós llaç es va posar de moda per a recolzar a tots els polítics independentistes acusats de delictes molt greus com a desobediència, malversació de cabals públics i rebel·lió. És patètic que una formació algemesinenca que s’atreveix a donar lliçons d’ètica als altres, utilitze la tradició del nostre poble per a posar-se del costat dels pròfugs de la justícia catalans.