jose javier sanchis-partido popular algemesiEl candidat popular a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis, continua les reunions amb tots els barris de la ciutat per a confeccionar el programa de govern que pretén presentar a la ciutadania i desenvolupar la pròxima legislatura.

Dissabte passat va ser el torn dels veïns de la plaça del Cid i els carrers adjacents. En plena plaça, Sanchis va anar responent a totes les preguntes dels veïns, que són els qui marquen en tot moment el ritme de la reunió. A més, acompanyat del seu equip, va prendre nota de les queixes i suggeriments que els assistents van formular.

La principal queixa dels ciutadans que van assistir a la reunió és la brutícia dels carrers, així com les molèsties i els problemes de salubritat i brutícia en voreres que ocasiona la recollida de fem porta a porta. Una altra de les reivindicacions és la poca comunicació que existix amb l’Ajuntament, ja que gran part de les queixes que es presenten ni tan sols són contestades. Finalment, combatre l’incivisme en la via pública és una de les grans preocupacions dels ciutadans que Sanchis s’ha compromés a abordar per a premiar a la gran majoria de veïns que s’esforcen a complir les normes, i corregir així les conductes que dificulten la convivència ciutadana. Ho farem “a través de l’actualització de les ordenances municipals i l’aplicació d’un règim sancionador coherent, no com l’actual, que contempla sancions estratosfèriques que no s’apliquen”.

«Estem molt satisfets amb la iniciativa i amb la implicació del veïnat que s’esforça a fer propostes de millora de la ciutat. Els responsables municipals tenim l’obligació de promoure estes trobades durant tota la legislatura, no solament quan s’acosten eleccions. Per això posarem en marxa mesures que fomenten la participació i el contacte permanent i fluid, com és el ja anunciat regidor de barri, la posada en marxa de la Regidoria d’Atenció Ciutadana o la comunicació amb l’Ajuntament a través de WhatsApp ”, apunta Sanchis.

Al mateix temps, la campanya “coneix al candidat” contínua funcionant i els ciutadans continuen donant-se d’alta per a rebre notícies relatives al projecte liderat per Jose Javier Sanchis. Per a subscriure’s, de forma gratuïta, n’hi ha prou amb enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA al 669 081 726.

Partit Popular