Ni l’alcaldessa –que també es regidora de Festes-, ni la regidora de Turisme, ni el regidor de Comunicació, s’han preocupat del tema
Les invitacions enviades per l’Alcaldia remeten a la web municipal per a més informació i estacionaments, un ridícul espantós, ja que l’esmentada informació no existix.
A tan sols dos dies de les Festes de la Mare de Déu de la Salut,la pàgina web de l’Ajuntamentd’Algemesí seguix sense oferir informació d’interés als visitants forasters.
Si accedim a ella, trobem en portada el cartell anunciador amb un enllaç que suposadament ens oferix informació d’interés. Res més lluny de la realitat, ja que a data de hui sols trobem el vídeo promocional i el programa oficial facilitat pels festers.
Ni mapa amb els aparcaments habilitats, ni allotjaments per als turistes, ni informació sobre les festes, ni itineraris de les distintes processonscom era habitual en la passada legislatura, que després es difonien en xarxes socials. Ni tan sols s’han preocupat d’enllaçar la nova webwww.festapatrimonialgemesi.comque els festers del Barri de Santa Bàrbara han creat enguany amb tant d’esforç amb la finalitat de promocionar la festa. Per a rematar,l’apartat Tourist Infoestà completament en blanc; les dades de contacte i ubicació han desaparegut i ningú es preocupa de res, ja que este tema hauria d’estar en ordre des de fa setmanes.
A més, no podem oblidar-nos de les obres del carrer Cervantes i Germanies, que ja haurien d’haber acabat però que s’estan executant amb un retràs injustificable. L’equip de govern s’ha vist obligat a ampliar el termini fins el 30 de setembre. Mentres, la principal via d’accés al centre de la ciutat i a l’aparcament subterrani estan tallades i l’equip de govern no informa d’alternatives d’accés ni dels altres aparcaments habilitats.
El turista que vulga vindre a vore el nostre Patrimoni de la Humanitat haurà de buscar-se la vida i tirar mà de Google i altres pàgines web, perquè l’administració amfitriona no té res que explicar-li, ni tan sols on està l’oficina de turisme. Però el ridícul no acaba ací. Les invitacions enviades per l’Alcaldia remeten a la web municipal per a més informació i estacionaments, però com es pot comprovar, a 5 de setembre l’esmentada informació no existix.
És vergonyós el passotisme i el desinterés manifest de l’alcaldessa –que també és regidora de Festes-, de la regidora de Turisme i del regidor de Comunicació, únics responsables d’este clavada de pota que qualsevol dirigent amb sentit de la responsabilitat haguera tingut previst.
Es baixaren el sou i ho repetiren fins la sacietat, però és evident que els nostres governants ens estan eixint massa cars, ja que no és que ho facen mal, senzillament passen de fer-ho. Dos d’ells –l’alcaldessa i el regidor de Comunicació- són càrrecs alliberats que ens costen 50.500 euros i que no estan a l’altura d’una festa declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Font: PP Algemesí