L’ajuntament ha fet públiques una sèrie de recomanacions per extremar les mesures de protecció.

coronavirus algemesiLVA.-  Davant l’augment de casos de coronavirus en tot el país amb l’anomenada segona onada, vos demanem que extremeu totes les mesures de protecció i responsabilitat personal. En especial, cal incidir en les situacions següents:

1- El principal focus de contagis en la nostra ciutat són les reunions socials tant amb amics com amb familiars. Comporteu-vos amb prudència i sentit comú. Estar amb els amics o familiars no ha de donar-vos una falsa sensació de seguretat davant el coronavirus. Per tant, utilitzeu sempre mascareta, llaveu-se contínuament les mans i manteniu la distància de seguretat. Cuideu dels vostres amics i familiars.

2- És imprescindible que les persones que doneu positiu es quedeu a casa aïllats, sense contacte físic amb cap persona encara que no tingueu símptomes. Fins que obtingueu l’alta mèdica podeu contagiar el virus.

3- Responsables municipals i de Salut Pública s’han reunit en les últimes setmanes amb els presidents de les associacions empresarials, comercials i d’hostaleria locals, així com amb els magatzems de fruita d’Algemesí, per a demanar-los que extremen les mesures de seguretat laborals tant en espais oberts com tancats durant la tardor i l’hivern. Hem de preparar-nos per a fer segur l’entorn laboral.