L’ajuntament d’Algemesí ha llançat un premi destinat als comerços del municipi més sostenibles, pròxims i innovadors.

LVA.-  Amb motiu del dia del Comerç Local celebrat el 25 d’octubre, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha llançat una nova iniciativa: el I Premi destinat als comerços del municipi més sostenibles, pròxims i innovadors consistent en un guardó commemoratiu i una Targeta Activa de 500 euros per utilitzar als comerços adherits.

Aquest premi pretén recolzar i celebrar el comerç de proximitat en el marc d’una economia equilibrada i responsable. Tal com va recalcar la regidora Palma Egido “no es tracta solament d’un premi commemoratiu, sinó també de fer entendre a la ciutadania la importància de preservar el teixit empresarial i comercial d’Algemesí, que destaca per la seua resiliència, solidesa, però també per la seua amabilitat i proximitat.”

En la categoria Sostenible s’ha premiat al comerç El Rebost ‘Mercat sense envasos’ pel seu compromís amb el territori i la sobirania alimentaria oferint productes alimentaris de proximitat, sostenibles i a granel.

En la modalitat Pròxim, adreçat a reconéixer la iniciativa empresarial i el talent emprenedor, ha estat l’Òptica Betí la guardonada per la seua accessibilitat i singularitat.

Per últim, La Huerta de Amy s’ha endut el premi Innovador per la seua emprenedoria en l’elaboració de pastisseria personalitzada vegana així com el desenvolupament de comandes en línia i repartiments a domicili.

A més, després del lliurament als comerços, els representants de les associacions empresarials d’ACSA, Mª Àngels Sierra, i d’EMPAL, Mariano Clemente, han fet entrega del sobrant de les Targetes Activa ascendent a 1.877 euros a l’associació ADISALGE (Associació de Discapacitats d’Algemesí).