La Regidoria de Turisme d’Algemesí ha estat guardonada amb el Premi Tradició a la I edició de Premis de la Ribera de El Periódico de Aquí.

LVA.-  El passat 23 de febrer es va celebrar la I edició dels Premis de la Ribera de El Periódico de Aquí al Teatre Modern d’Alginet. Al voltant d’unes 300 persones acudiren a l’entrega de premis que va començar a les 19 h, en la seua majoria figures del món de la política i de l’empresariat comarcal.

L’objectiu de la creació d’aquests guardons és el de premiar la feina dels ciutadans, institucions i col•lectius, per l’esforç que fan per millorar les seues societats locals i comarcals. En total hi va haver 19 premis, entre els quals es troben les categories de Cultura, Festes o Igualtat, que van rebre Ajuntaments i empreses de diferents pobles com Cullera, Montserrat, Sueca, Alzira, Carcaixent o Alginet.

L’ajuntament d’Algemesí va estar representat per Edgar Bresó, regidor de Turisme, qui va pujar a l’escenari per rebre el Premi TRADICIÓ de la mà de Raúl Magraner, gerent del restaurant Bon aire de El Palmar, en homenatge a la creació del plat gastronòmic l’Arròs d’Algemesí. Aquesta recepta, que ha estat la gran protagonista dels actes de turisme a Algemesí dels darrers mesos, naix dels tradicionals aliments locals de generacions passades com són l’anguila i carabassa i uneix la dieta mediterrània i els productes de proximitat.

A l’escenari es va projectar el vídeo promocional d’Algemesí, El millor dels nostres somriures, que va tindre una gran acollida per part del públic, i seguidament, el regidor Edgar Bresó va dirigir unes paraules d’agraïment al mitjà de comunicació organitzador pel reconeixement i per apostar per un servei essencial en l’acció política com és la comunicació.