El Teatre Municipal d’Algemesí acull la 7ª edició dels Premis Literaris de la ciutat demà divendres 18 d’abril.

LVA.-  El Teatre Municipal d’Algemesí acollirà demà divendres 18 d’abril, la 7ª edició dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí, organitzats per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa – Cooperativa.

Els guardons premiaran una obra de narrativa i una obra de poesia, entre un total de 23 novel·les i 16 poemaris que s’han presentat a concurs en esta edició. Les dos obres seran editades i publicades per Andana.

L’acte d’entrega de premis començarà a les 19 hores, i comptarà amb la participació de Ricard Peris, editor d’Andana Editorial, José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí, i l’històric escriptor local Enric Lluch, que dona nom al premi de narrativa. A més a més, durant l’acte actuaran els joves músics de La Petite Bande, l’ensemble de violins de la prestigiosa escola de Sentir Estudi Suzuki, ubicada a Guadassuar.

El destacat número d’obres que opten als guardons demostra la consolidació dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí dins del teixit de creació literària de la Ribera i la província de València.

La primera edició va tindre lloc el 2018, impulsada per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa – Cooperativa. En estos anys, els Premis Literaris Ciutat d’Algemesí han guardonat tant a joves escriptores i escriptors que després han fet carrera en el món de la literatura (com Puri Mascarell, premiada el 2018 per Centre Comercial l’Oblit, o Paula Ferrer, guanyadora el 2020 amb Joana Cordons i la Colla Perduda) com també a narradors i poetes ja consolidats (com Teresa Broseta, premi de Poesia el 2018 per Poesia de nit i de dia).