Premi poesia-premis literaris algemesi-fundació caixa cooperativa algemesi-Els jurats de la segona convocatòria dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí es reuneixen per escollir els noms dels guanyadors. El noms dels guardonats en aquests premis, impulsats per l’Ajuntament d’Algemesí, la Fundació Caixa Cooperativa i Andana Editorial, es faran públics el pròxim 12 d’abril en l’acte de lliurament que tindrà lloc al Teatre Municipal d’Algemesí.

Els Premis Ciutat d’Algemesí estan dedicats a la literatura infantil i consten de dos modalitats diferents. Per una banda, el premi de Narrativa Infantil Enric Lluch i, per una altra, el Premi Fundació Caixa Cooperativa de Poesia Infantil. Ambdós premis són en valencià i compten amb una dotació de 3.000 euros.

El jurat del premi de Narrativa Infantil Enric Lluch, format pels escriptors Enric Lluch i Francesc Gisbert, el regidor de Cultura, Pere Blanco, i l’editor d’Andana Editorial Ricard Peris, han escollit l’obra La Colla dels UC, presentada amb el pseudònim El capità. El nom real del guanyador es desvetllarà el pròxim 12 d’abril, amb la presentació del llibre ja editat.

Per la seua banda, el jurat Premi Fundació Caixa Cooperativa de Poesia Infantil, també ha escollit l’obra guanyadora que ha sigut Poemes i cançons, presentat sota el pseudònim Romuald. El jurat d’aquesta modalitat ha estat format per Francisco Soler, director General de la Caixa Rural, el regidor de Cultura Pere Blanco, l’escriptora Fina Girbés i l’editor d’Andana Editorial. En aquest cas, el nom real de la persona guanyadora també es farà públic en l’acte de presentació dels llibres el pròxim 12 d’abril.