A dia de hui es comptabilitzen 81 casos actius a la nostra població, mentre que els llits comencen a omplir els corredors de l’Hospital de la Ribera.

Corredor d’urgències de l’Hospital de la Ribera. EL PERIÒDIC

LVA.-  A Algemesí hi ha 30 positius nous. En total son 81 casos actius per PCR a dia de hui, 24 més que el passat divendres.

A La Ribera hi ha 169 nous contagis. El departament de salut de la comarca presenta 603 positius confirmats per PCR, 61 més que el passat divendres. Conselleria informa d’una nova defunció a La Ribera per COVID-19.

A la comunitat Valenciana hi ha 1.005 persones hospitalitzades, 137 d’elles en la UCI.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) adverteix de la situació límit a l’Hospital de la Ribera i reclama solucions urgents davant el col·lapse del servei d’Urgències, amb boxs quadruplicats i corredors habilitats com a zona de tractament amb fins a 30 persones esperant este matí pendents d’ingrés.

El sindicat es queixa que esta situació es produeix mentre la unitat de preingresos, amb una inversió de 170.000 euros, està sent tancada els caps de setmana per no dotar-la d’una càrrega de treball, al contrari del que succeeix en la resta d’hospitals públics, i demana reforços immediats de personal.

De moment la direcció de l’hospital ha instal·lat una carpa per a tindre el doble circuit de pacients respiratoris en Urgències.