La penya taurina San Onofre ha organitzat sis espectacles de festejos populars que se celebraran entre el divendres 31 de maig i el diumenge 2 de juny.

El divendres 3 de maig, es va presentar en el Saló de Plens de l’ajuntament d’Algemesí el cartell de la IX fira de festejos populars que, com cada any, organitza la penya taurina San Onofre. El seu president, Miguel Montiel, va estar acompanyat per l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, el ramader José Vicente Machancoses i l’informador taurí Javier González Viza, en un acte que va estar presentat per Kiko Reinoso.

El primer festeig, que se celebrarà a les dotze de la nit del divendres 31 de maig, consistirà en una solta de vaques i dos bous en puntes de la ramaderia de Vicente Benavent. El dissabte 1 de juny, a les 12 de migdia, hi haurà solta de vaques i dos bous en puntes amb el ferro de Daniel Machancoses. A les sis de la vesprada solta de vaques -entre elles Perdigona i Florista- i dos bous en puntes de la divisa de José Vicente Machancoses, i a les dotze de la nit solta de vaques i dos bous en puntes de Fernando Machancoses.

El diumenge 2 de juny, la solta de vaques i els dos bous en puntes seran de la ramaderia de La Paloma, i a les sis de la vesprada es tancarà la fira amb vaques -entre elles Niebla i Tiniebla-, un bou en puntes i un altre engalanat de Vicente Benavent.

Com en les anteriors edicions, tots els espectacles tindran lloc al recinte habilitat al carrer Almussafes i, a més de les entrades soltes, hi haurà un abonament especial per a tota la fira.