Propostes de Més Compromís davant la pròxima aprovació dels pressupostos municipals per a 2021.

mes compromis algemesi lorena calatayud agencia presna2 moises castellMés Compromís.- Estem en la fase de presentació de propostes al pressupostos per al 2021. El Ple de l’ajuntament aprovarà a què destinarà els diners de la ciutadania d’Algemesí. És una cosa seriosa, la més important de l’any, donat que les partides pressupostàries marquen les accions que es duran a terme a la nostra ciutat.

I tenint en compte el que ens espera al 2021 cal posar tots els esforços per tal de suportar de la millor manera possible la nova situació. Des de Més Compromís per Algemesí tenim clar que hem d’elaborar uns pressupostos per a atendre a les persones, a les més vulnerables, a les que més patiran perquè es queden sense feina o perquè tinguen al càrrec persones dependents, per exemple. Uns pressupostos que a més de tindre una mirada social, destinen esforços a sostindre la nostra economia, que ajuden de forma directa als comerços i establiments, professionals autònoms. Uns pressupostos que tinguen una mirada de color taronja. NO PODEM ABANDONAR la nostra agricultura, si no li dediquem més recursos i esforços a la nostra base agrícola, estem perduts. Necessitem modernitzar, impulsar i donar tot els suport necessari al món agrícola, precís. Per això hem proposat la creació d’una oficina especialista per a impulsar formes de modernització agrària.

Per altra banda, també hem proposat tindre un ajuntament més preparat per a fer front a possibles estafes o atacs cibernètics. Proposem que es forme al personal del l’Ajuntament amb ciberseguretat per evitar que ens tornen a estafar.

El sector de l’hostaleria, també el tenim en compte, i per això proposarem un programa per a fer menjars casolans de la terra i que puguen distribuir-se a les persones que complisquen uns requisits. L’ajuntament haurà de finançar aquest programa, ajudant als bars i restaurants i a les persones que vulguen degustar un plat fet en Algemesí i per Algemesí.

Totes estes propostes i més vos les detallem a continuació:

 • Voreres redona i carrers Raval de San Roc
 • Ajuda domicili a les persones dependents del Centre de dia
 • Menjar a casa restauració local
 • Il·luminació camí Xopera
 • Promoció aparcament bicicletes
 • Carrers ciclopeatonals
 • Bons consum (2a ronda)
 • Dotar de més personal en la Oficina Técnica Econòmica
 • Formació en Ciberseguretat per a l’ajuntament
 • Personal de reforç At. Ciutadà en l’ajuntament
 • Creació OMISA (Oficina de modernització, impuls i suport agrari)

Si finalment el govern aprova uns pressupostos com els que ha presentat, que no rescaten persones, que no reforcen l’economia, que donen l’esquena a la nostra agricultura, no hi haurà dubte, estarem vivint en el món de Yupi.