Els fets es van produir a Algemesí i el menor va poder eixir corrent per a avisar als seus pares.

LVA.-  Segons informa el diari Las Provincias, la Policia Nacional ha detingut a dos germans a Algemesí com a presumptes autors d’una agressió sexual a un menor. Els fets es van produir el dia 18 d’agost sobre les nou de la nit. Pel que sembla, els dos homes de 36 i 39 anys, van cridar al xiquet quan eixia d’un establiment de la localitat. En acostar-se a ells mentre estaven en una plaça pública, el van agarrar i van realitzar fregaments amb les seues parts íntimes.

El menor, de 9 anys, va poder escapar-se dels seus agressors i eixir corrent molt espantat. El xicotet va acudir a la seua casa on va explicar als seus pares el que havia succeït en la plaça només uns minuts abans. Els progenitors van denunciar davant la Policia Nacional els fets i els agents van començar una investigació per a localitzar als presumptes autors d’esta agressió.

Un dia més tard, el divendres sobre les quatre de la vesprada, els policies procedien a arrestar a estos dos homes que també són veïns d’Algemesí i als quals se’ls acusa d’una agressió sexual a un menor. El cas ha sigut assumit pel jutjat de guàrdia d’Alzira.