IES Bernat Guinovart PRIMER CERTAMEN DEL MEDITERRÁNEO INCUBADORA DE SONDEOS Y EXPERIMENTOS (UMH) la veu d'algemesíAlumnes de l’IES Bernat Guinovart han rebut tres mencions especial al “Primer certamen del Mediterráneo Incubadora de Sondeos y Experimentos”, lliurats per la Facultad de Ciencias Sociales y Jurídicas y el Departamento de Matemáticas, Estadística e Informática de la Universidad Miguel Hernández (UMH).
En la categoria de Batxillerat reberen menció especial per l’originalitat i la qualitat els projectes d’estadística “Zara vs Bershka”(realitzat pels alumnes de 1r de Socials, Alba Palacios, Irene Frutos, Carla Silla i Laura Montagud), i “Redes Sociales” (realitzat pels alumnes Lily Núñez, Clara Ribes, Ferran Asensio i Arantxa Sánchez, també del grup de Socials). Aquests dos projectes han estat tutoritzats per la professora Lola Cortell Caballero.
També han rebut menció especial en aquest concurs d’estadística, en la categoría de 3r i 4t ESO,” Estudi sobre les notes de matemàtiques de l’ESO i Batxillerat de l’IES Bernat Guinovart”(realitzat pels alumnes Fouzia Azahaf, Miguel Ferrís, Francisco Langa i María Vanessa Marqués) també sota la direcció de la professora Lola Cortell.
L’acte de lliurament, celebrat el dia 27 de juny al Saló de Graus de la Facultad de Ciencias Sociales y Jurídicas, va estar presidit pel degà d’aquesta facultat d’Elx, Fernando Miró Llinares, el director del Departamento de Matemátiques, Estadística e Informática, José Valero Cuadra, i per la vicedegana del Grau en Estadística Empresarial, Mª Victoria Herranz Cuadrado.
La professora Lola Cortell va acudir a aquest acte acompanyada pels alumnes Ferran Asensio, Miguel Ferrís, Arantxa Sánchez i Carla Silla.Tots manifestaren la seua satisfacció per aquests reconeixement i gaudiren d’aquest acte a la UMH.