L’ajuntament d’Algemesí va aprovar al plenari del passat 25 de març de 2021 la plurianualitat de les obres de remodelació del Parc Salvador Castell. Aquesta aprovació permet començar de manera decidida la redacció del projecte d’una obra molt esperada per la ciutadania i que significarà, segons el regidor d’urbanisme Edgar Bresó, una millora estètica i d’ús però també l’inici d’un canvi en el model de mobilitat del nostre poble.

LVA.-  L’obra, que es durà a terme durant l’any 2021 i 2022, compta amb el finançament de la Conselleria d’Habitatge, la Diputació de València, així com una aportació de l’Ajuntament d’Algemesí i contempla la reforma del tram del parc que compren des del C/San Josep de Calasanz fins a la plaça d’Argentina. Aquesta reforma, a més de renovar el ferm i adaptar-lo a les necessitats de la ciutadania, també preveu convertir eixa secció del parc en una única plataforma per a vianants i sense trànsit de vehicles per tal de millorar la seguretat així com maximitzar les opcions d’ús del parc per part de la ciutadania.

Per altra banda, tot i que el projecte inicial no contemplava cap actuació a la zona on actualment es troba el restaurant “La Terrassa”, finalment, i després de la realització de diverses consultes amb la ciutadania, s’ha optat per enderrocar aquesta edificació i ampliar l’espai per a passejar així com la zona verda del parc.

En definitiva, es tracta d’una actuació necessària que ajudarà a millorar la qualitat de vida dels algemesinencs i que permetrà gaudir a la població d’un parc que es considera un símbol per a la nostra població.