Els socialistes denunciem la manera bruta de fer política d’aquell que, interessadament, ha filtrat a la premsa una informació amb la que s’ha de tindre molta cura i que, a més, no és certa.
L’equip de govern ha demanat una subvenció a la Diputació de València per aplicar la llei de la memòria històrica i retirar alguns simbols que hi ha al municipi que exalten, d’una manera o una altra, el franquisme i el feixisme. Això no té res a veure amb la figura de l’alcalde Castell.
En paraules de l’alcaldessa, Marta Trenzano, «comparar la figura de Salvador Castell amb representants del feixisme espanyol que varen provocar morts i patiment a moltes persones és insultar la intel•ligència de tohom».
Trenzano ha afirmat que «estem treballant per reestablir la normalitat democràtica a Algemesí però als socialistes ni tant sols se’ns havia passat pel cap modificar el nom del parc de Salvador Castell, aquesta és una informació que algú extern a l’equip de govern ha filtrat a la premsa per tornar a encetar una guerra de la qual sols es pot beneficiar ell». 
L’alcaldessa ha conclós que «els familiars de l’exalcalde i la resta de veïns i veïnes del parc poden estar ben tranquils que, almenys sota el meu mandat, aquest parc no canviarà de nom».
Font: PSPV d’Algemesí