Marta Trenzano aposta per una cooperativa energètica local que permeta baixar el rebut de la llum a tots els veïns d’Algemesí.

PSPV-PSOE Algemesí.- L’alcaldessa d’Algemesí i candidata a la reelecció, Marta Trenzano, ha anunciat la creació d’una cooperativa energètica local que permetrà a l’ajuntament generar i distribuir energia, amb la finalitat de “reduir el rebut de la llum a tots els veïns d’Algemesí”.

Trenzano ha llançat aquesta proposta en la presentació de la candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament d’Algemesí, un acte en el qual ha participat també el conseller d’Hisenda, Arcadi España. L’alcaldessa ha apostat pel seu actual equip de regidors per a seguir la línia de treball dut a terme aquests quatre anys en el consistori algemesinenc.

“El treball dut a terme ens avala. A més de respondre a totes les necessitats econòmiques i sanitàries durant la pandèmia amb ajudes econòmiques a empreses i persones per a evitar que s’aturara l’economia de la ciutat, hem complit i s’han construït les pistes esportives auxiliars i la piscina d’estiu estarà llesta en breu”, ha assegurat Trenzano.

De polígon Avançat a Municipi Industrial Estratègic

El treball dut a terme “en la legislatura més difícil” ha permés aconseguir que el Polígon Industrial de Cotes siga un dels sis polígons de la Comunitat Valenciana qualificats com Avançats, “la qual cosa ens permetrà obtindre més ajudes i optar a desenvolupar més sòl industrial, en definitiva, més empreses i més ocupació per a Algemesí en qualitat de municipi industrial estratègic”. També ha destacat el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació per a la ciutat.

L’agricultura és l’altra part de l’economia que ha sigut objectiu prioritari amb ajudes de 350.000 euros, on destaca el programa de subvencions de 100 euros per fanecada per al canvi a cultius més rendibles. La intenció en la pròxima legislatura és aplicar el Pla Estratègic de Desenvolupament Agrari que s’ha consensuat amb les entitats del sector.

Un altre dels projectes estrela per a la pròxima legislatura és la rehabilitació dels carrers Nou del Convent, Muntanya, Germanies, Gómez Ferrer i Arbres, a més de convertir el carrer Berca en una plataforma única, per a continuar el treball per a completar el cinturó verd de la ciutat amb la unió dels dos parcs.