Ruiz Castell, Sarrià i Trenzano han presentat la inversió de 6’6 milions que recull els Pressupostos de la Generalitat per a Algemesí.

marta trenzano pedro ruiz castell vicent sarria presupeustos algemesi agencia prensa2 moises castell

Ruiz Castell, Sarriá i Trenzano en la roda de premsa de la presentació dels pressupostos. MOISÉS CASTELL/Prensa2

PSPV-PSOE.- El diputat socialista en Les Corts Valencianes Pedro Ruiz Castell ha assegurat hui que “els pressupostos més expansius del Consell recullen una inversió històrica per a Algemesí”. Així ho ha manifestat Ruiz, que ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a la nostra localitat en una roda de premsa en la qual ha participat també el diputat socialista en el Congrés Vicent Sarrià, i l’alcaldessa, Marta Trenzano.

Els pressupostos d’enguany naixen amb la clara vocació de donar resposta a una situació tan excepcional com és la crisi sanitària provocada pel coronavirus” ha destacat Pedro Ruiz Castell, que ha afirmat així mateix que “estos comptes demostren l’aposta del Consell pel municipalisme. Són uns pressupostos socials que busquen que ningú es quede arrere” ha assenyalat.

En este sentit, Marta Trenzano ha destacat que els comptes recullen unes inversions totals per a Algemesí de 6’6 milions d’euros. Entre elles, ha destacat les línies destinades al Pla Edificant, d’un total de 4.361.069 euros, o les inversions per a la reforma del centre de salut, amb un total de 1’5 milions d’euros. “Són els millors comptes per a Algemesí, perquè escolten i atenen les reivindicacions locals”, ha defensat.

Per part seua, Vicent Sarrià ha afirmat que “estos comptes, igual que els del Govern d’Espanya, estan emmarcats en la situació excepcional de la pandèmia, la qual fa més necessari que mai comptar amb uns comptes expansius” ha destacat, i ha afegit que “estos comptes garantiran una eixida justa i social a la crisi provocada per la pandèmia”. Finalment, ha celebrat que “per fi els comptes generals contemplen quasi el 10% d’inversions per a la Comunitat, una quantitat concorde al nostre pes poblacional”.