La senderista va sol·licitar ajuda a la policia en trobar-se perduda en els voltants del Pla de Reus, en la zona de El Realenc pròxima a Simat.

LVA.-  La Policia Local de Carcaixent va rescatar el diumenge 23 d’abril, a una senderista d’Algemesí que es trobava desorientada i deshidratada en els voltants del Pla de Reus (en la zona de El Realenc pròxima al terme municipal de Simat de Valldigna).

Sobre les 14:00 hores, la pròpia senderista va telefonar a la policia per a comunicar que es trobava perduda. Els agents van poder concretar la seua localització de manera precisa a través del telèfon mòbil i van iniciar la seua cerca sense deixar de parlar amb la persona que sol·licitava ajuda per a tranquil·litzar-la i donar-li indicacions.

Primer van intentar accedir a través de l’Hort del Pinar de Rafeguaraf, però el camí es trobava tancat, així que ho van fer per l’Hort de Soriano i, des d’allí, van iniciar una ruta a peu de més de cinc quilòmetres fins que van localitzar a la senderista al costat del seu gos. L’actuació va acabar als 16:45 hores de manera satisfactòria.